Správy a analýzy

thumb

PMI eurozóny najnižšie za 4 roky

Roman Lechovič, forexpro.sk
14.12.2018 22:05


Čínske maloobchodné tržby rástli najnižším tempom od roku 2003. Priemyselná produkcia rástla najmenej za posledné tri roky. Ekonomika aj naďalej stráca dynamiku. Maloobchodné…

Čítať viac ›

Ukončenie nákupu dlhopisov ECB

Ázia nám dnes nepriniesla žiadne dôležitejšie…

Inflácia v USA spomaľuje

Objednávky strojových zariadení v Japonsku zaznamenali v…

Francúzsko s vládnym…

Čína dnes zverejnila objem nových úverov za november,…

Nová šanca na zrušenie…

Čína cez víkend varovala Kanadu, že pokiaľ Meng…

Zvyšovanie sadzieb Amerikou o…

Výdavky domácností v Japonsku na medziročnej báze v…

Zrušenie amerických dovozných…

Zatknutie finančného riaditeľa čínskeho výrobcu…

Všetky články ›

Obchodná zóna

10:51 11.09 18.9 SNB rozhodne o ďalšom smerovaní EURCHF - V poslednej dobe sa pár EURCHF zasa priblížil PEGu ktorý…
10:07 7.08 DAX by mohol narásť k 200MA, potom bude pokračovať v poklese - Obchodníci na EU parketoch zažívajú krušné chvíle, hlavné…
15:51 5.08 DAX zlomil 200MA, jeho pokles zrejme nekončí - Minulý týždeň DAX narazil na dôležitú technickú úroveň…
11:01 31.07 DAX testuje 200MA, čo je zaujímavá úroveň na nákup - Po uvedený sankcií voči Rusku, DAX napriek dobrým čísla z…
11:14 21.07 EURUSD death cross - Na kráľovskom menovom páre EURUSD sa vytvorila formácia…

Všetky správy ›

Ekonomický kalendár ( 17.12.2018 )

Dátum Čas Mena Dôležitosť Udalosť Aktuálny Predpo. Predtým  

Graf

Otvorené burzy

  • 00h
  • 02h
  • 04h
  • 06h
  • 08h
  • 10h
  • 12h
  • 14h
  • 16h
  • 18h
  • 20h
  • 22h
Sydney 02:15 lokálny čas
Tokyo 00:15 lokálny čas
London 15:15 lokálny čas
New York 10:15 lokálny čas

V prípade, že si chcete stránku personalizovať a nastaviť podľa vlastných potrieb, môžte si prispôsobiť buď zoznam údajov kliknutím na ikonku kľúča, alebo prostredníctvom nastavenia stránky vybrať iba jednotlivé okná, ktoré Vás zaujímajú. V prípade, že Vám nevyhovuje usporiadanie polí, môžte si jednotlivé polia presúvaťNastaviť stránku myšou pomocou funkcie drag and drop.



Mobile banner

Partner sekcie

Dáta v sekciách Graf a Sumarizácia technickej analýzy sú dodávané prostredníctvom FOREXPROS.com - najlepší finančný portál

Facebook